If you can't read this newsletter, please click here to view it on our website
 
busho
 

BuSho Breaking News 2018/9. --- 15th BUSHO ENTRY OPENING

 
 
Please let us draw your attention to a few currently open registrations for various festivals, award ceremonies, workshops in our newsletter. For more details please visit our website.
Hírlevelünkben szeretnénk felhívni figyelmeteket néhány aktuális nevezésre, díjkiosztóra, fesztiválra, workshopra, melyekről részletesen olvashattok a BuSho weboldalán is.
 
 

en   „A CAPTAIN AT FIFTEEN”: BUSHO ENTRIES 2019!

 

After closing of last year’s archiving, registration opens for next year’s 14th BuSho Festival. According to modern time challenges you can enter on our online submission platform which went again through some minor changes that can be red in our terms&conditions. Basically we expect shorts of fiction, animation and experimental that are made after 1-January-2017 and with length of maximum of 30 minutes. Beside the refreshed own platform we reduced alternatives of submissions, filmfreeway, reelport and festhome will remain. The most important deadlines are listed on our website! We’d like to ask all subscribers to regularly check their spam folder of mailing system and if you made your entry please remember the date 15th June. If you do not receive acknowledgement of your submission, please take a look on our website where all results will also be displyed.

 

hu   „A 15 ÉVES KAPITÁNY”: BUSHO NEVEZÉS 2019!

 

Szeptemberben a 14. BuSho fesztivál befejezését követően a szokásos menetrend szerint elpostáztuk az át nem vett díjakat, elkezdtük összeállítani a referenciafüzetet, a záró beszámolót és az elszámolást, mely azonban szinte a következő fesztivál megnyitásáig eltart majd. Mindeközben pedig megkezdtük a felkészülést a különböző nemzetközi és hazai prezentációkra, melyekből szeretnénk most egy csokorral átnyújtani nektek, aztán az idő múlásával beszámolunk majd a folytatásról is.
Az éves archívum bezárását követően, december 1-én ismét megkezdődik a nevezés a következő esztendőre, ezúttal immár a 14. BuSho Fesztiválra, természetesen a kor követelményeihez igazodva apróbb módosításokkal a szabályzatban és az online nevezési felületen is. Összességében tehát várjuk a 2016. január 1. után készült 30 percnél rövidebb fikciós, animációs és kísérleti alkotásokat a világ minden tájáról. A frissített saját felület mellett a korábbiakban folyamatosan bővülő egyéb platformokat leredukáltuk a minimumra és kizárólag a filmfreeway, reelport valamint a festhome marad a palettán! A legfontosabb időpontokat pedig felsoroltuk a weboldalon. Szeretnénk minden nevezőt megkérni, hogy a különböző levelező rendszerekben működő levélszemétszűrők miatt, aki nevezett, az vésse be magának a június 15-i dátumot, és ha nem kapja meg az értesítőt, akkor vessen egy pillantást a weboldalunkra, ahol szintén közzé tesszük az eredményeket!

 
 

BUSHO FESTIVAL’S LINK COLLECTION:

CINEMA – PUSKIN CINEMA

PUB – ZAPPA CAFFE

CLUB – TRAFIK KLUB

RADIO – FOLKRADIO

SHORTS – BUSHOFEST

UNSUBSCRIBE / LEIRATKOZÁS