BEVÁLOGATOTT ALKOTÓK FIGYELEM!!!

Ezúton szeretnénk kérni az alábbi a linkeken található alkotókat, hogy a következő paraméterek szerint küldjék be vetítési kópiájukat legkésőbb július 20-ig. Amennyiben eddig az időpontig nem érkezik meg a film, úgy a versenyprogramban az információból helyettesítjük őket, a többiek pedig egyszerűen kimaradnak. 
 

Vetítési kópia formátuma: Frame rate 25 or 50 fps / resolution: 1920x1080 / codec h264 mov or mp4 / maximum bitrate 50 MBit / 48 kHz 16 bit stereo / ENGLISH SUBTITLES (BURNED IN - NOT OPTIONAL) 

Háromféle módon küldhetitek be az alkotást: 
1. töltsd fel a BuSho ftp-re, maximum 1 Gb méretben (ha ezt választod, küldjük a belépőt), 
2. küldd el Wetransferrel maximum 2 Gb méretben  az entry@busho.hu -ra
3. küldj egy saját letölthető linket maximum 4 Gb méretig. 

Határidő: 2015. július 20. 

Kérünk benneteket, hogy legyetek szívesek leellenőrizni a listában szereplő adatokat, és küldjetek egy webcímet a filmhez, melyet nyilvánosságra hozhatunk majd a katalógusban! A nyomdai zárás előtt el fogjuk küldeni nektek a katalógus kivonatát, melyben leellenőrizhetitek majd a filmhez tartozó képet, szinopszist is, amelyeket szintén várunk, ha még nem küldtetek. Külön kérjük a magyar alkotókat, hogy külön szíveskedjenek elküldeni a magyar és az angol szinopszist is a filmjükhöz, mert ez évről évre visszatérő probléma és nem tudjuk kitalálni a gondolataitokat... 
A listákon szereplő alkotások kiválaszthatják a következő helyről a nekik tetsző Official Selection logót. 
Amennyiben szeretnétek személyesen részt venni a fesztiválon azt szintén a következő egy hónapban jelezhetitek az akkreditációs oldalon tehát július 20-ig.

Kövesse oldalunkat a Facebookon is!