BUSHO 2012-ES ÉVJÁRAT: APOKALIPSZIS MUST!

Az utóbbi hetekben egy nagygenerált tartottunk a BuSho weboldalán, konkrétan újraértelmeztük az egészet a kor követelményeinek megfelelően! Webmesterünk szavaival: „Akinek még a 6-os Internet Explorere fut, az valószínűleg nem nézi az oldalt, azonban szerte a világban már természetes, hogy telefonon vagy táblagépen neteznek... Bár amikor IE6-ban nyitod az oldalt, akkor megkér, hogy telepítsd a Chrome Frame nevű plugint, azzal aztán ott is hasít a dizájn, tehát nincs semmire és semmi ellen optimalizálva!” Frissítettük a levlistánkat és a hírlevélküldő rendszert is, ezért  kérünk mindenkit, hogy amennyiben a jövőben nem szeretne tőlünk hírlevelet kapni, kattintson a leiratkozás gombra, hogy törölhessük az adatbázisból! Természetesen az online nevezést is megújítottuk, így tehát mostantól fogadjuk a nevezéseket a 2012-es 8. BuSho Nemzetközi Rövidfilm Fesztiválra!

Ettől az évtől kizárólag online nevezéseket fogadunk el az előzsűrizéshez, kivéve akkor, ha egy stúdió, iskola vagy alkotóműhely 5 vagy annál több filmet szeretne nevezni, ebben az esetben beküldhetik DVD lemezen a nevezéseket! Jövőre a válság ellenére szeretnénk folytatni az összes projektet, melyeket az évek alatt elindítottunk, tehát a 8. BuSho mellett megrendezzük a 6. GomBuSho filmes tábort, a 4. életREklám egyperces filmversenyt és nagyon szeretnénk másodszor spotversenyt is rendezni, sőt első alkalommal plakátversenyt is!!!

2011. december 22-én 18 órától pedig mindenkit sok szeretettel várunk a Vörösmarty moziba egy nem mindennapi évzáró vetítésre, melyen sok érdekességet levetítünk majd 2011-ből. Sajnos az elmúlt 4 évben a fesztivál helyszínéül szolgáló filmszínház jövője enyhén szólva bizonytalan, ezért szerveztük ide az eseményt,  melyre összeállítottunk tehát egy olyan vetítési anyagot, mely sokszínű, sokoldalú, sokrétű és sokkoló! Mindenből egy kicsi: győztesek, vesztesek, workshop filmek, efa jelöltek, életreklámok, dunamozaikok, magyarok, külföldiek, animációk, kísérletek, meglepetések, aztán jöhet a Finálé...

Kövesse oldalunkat a Facebookon is!