Spot & Poster

2017. Jan. 16. 16:21

Spot & Poster 2017

A korábbi évek sikerei után ismét spot- és plakátversenyt hirdetünk, melynek során a megadott tematikákban 30 másodperces és egyperces rövidfilmeket valamint plakátokat várunk. Mindenki nevezhet ismét kortól, nemtől és vallási hovatartozástól függetlenül, tehát kíváncsiak vagyunk véleményetekre a világ minden szegletéből! Az első helyezettek valamennyi kategóriában a 11. GomBuSho egy hetes összművészeti nyári workshopon történő térítésmentes részvételt nyerhetnek, melyet idén július 1-8. között tartunk! Valamennyi beküldött alkotást levetítjük és kiállítjuk a 13. BuSho Fesztiválon, 2017. szeptemberében!

 

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. ÁPRILIS 15.

 

2017-ben a 13. BuSho kerül megrendezésre, melynek örömére Rimóczi kolléga meg is írta az idei esztendőre vonatkozó inspirációs esszéjét, melyben reméljük mindenki megtalálja majd a számításait! Fogadjátok! Szeret Etel: A 13. MARADI VÉRTANÚ.

 

Amire pedig mindig felhívom a figyelmet, hogy a korábbi spotok is ihlethetnek, nézzétek esetleg végig őket, sőt a workshopska jutub csenelen megtekinthető a komplett előzmény:

https://www.youtube.com/user/workshopska/playlists

 

Ha pedig ezek sem hoztak lázba, akkor továbbra is csak azt javasolhatjuk,

hogy STRČ PRST SKRZ KRK! azaz Dugd le az ujjad a torkodon!

Végül (zárójelben) szeretnénk megjegyezni, hogy 2017: Arany 200 és Kodály 135/50 emlékév valamint a Kiegyezés is épp 150 éve volt!

Jó munkát, kíváncsian várjuk az alkotásokat.

Háttérzenének továbbra is hallgassátok ezeket: https://busho.hu/hu/bushovizio/zene/3-lista-1

 

Kövesse oldalunkat a Facebookon is!