Spot & Poster

2015. Jan. 16. 08:19

Spot & Poster 2015

WERKFILM ÉS ALKOTÁSOK

INSPIRÁCIÓS ESSZÉ

A korábbi évek sikerei után ismét spot- és plakátversenyt hirdetünk, melynek során a megadott tematikákban 30 másodperces és egyperces rövidfilmeket valamint plakátokat várunk. Mindenki nevezhet ismét kortól, nemtől és vallási hovatartozástól függetlenül, tehát kíváncsiak vagyunk véleményetekre a világ minden szegletéből! Az első 3 helyezett valamennyi kategóriában a 9. GomBuSho egy hetes összművészeti nyári workshopon történő térítésmentes részvételt nyerhet, melyet idén június 27. és július 4. között tartunk! Valamennyi beküldött alkotást levetítjük és kiállítjuk a 11. BuSho Fesztiválon, 2015. szeptember 1-6.-ig!


Bacsa Gergely alkotása

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2015. MÁRCIUS 31. 

Idén a 11. BuSho kerül megrendezésre, tehát az ötletébresztő tematikákat ennek szellemében gyűjtöttük össze:

Tehát ezek a szösszenetek befolyásolhatják a gondolataitokat az alkotáskában, egyébként pedig a 10. nemzetközi zsinaton született döntés értelmében 2015 a hagyma éve Gombolyagon!
Ez is inspirálhat valakit :) Mer’ugye hagyma meg van sokféle!

Amire pedig mindig felhívom a figyelmet, hogy a korábbi spotok is ihlethetnek, nézzétek esetleg végig őket, sőt a workshopska jutubcsenelen megtekinthető a komplett előzmény:

https://www.youtube.com/user/workshopska/playlists

Ha pedig ezek nem hoztak lázba, akkor továbbra is azt javasoljuk, hogy STRČ PRST SKRZ KRK! azaz Dugd le az ujjad a torkodon, Vagy olvasd el Rimóczi remek inspirációs esszéjét!

 

SPOT&POSTER WORKSHOP 2015

Tavalyelőtt Nagyváradon sikerült újraindítanunk a néhány éve megfeneklett téli alkotótáborunkat, az elkészült alkotásokat elnézve sikeresen és most ismét itt a folytatás! Egy kivételes lehetőséget kínálunk az vállalkozó kedvű fiataloknak, hogy kis létszámú, de annál lelkesebb csoportfoglalkozásban szakmai segítséggel hozzák létre alkotásaikat a spot&poster versenyre! A workshopon való részvételhez az idő rövidsége miatt nagyon egyszerűen küldjetek egy mailt részvételi szándékotokról az entry@busho.hu mailcímre egy rövid bemutatkozót személyes adataitokkal és elérhetőségetekkel! A workshopot kizárólag megfelelő létszám esetén indítjuk el!

Workshop: 2015. február 8-15. Nagyvárad Partiumi Keresztény Egyetem Képzőművészeti Tanszék
Résztvevők száma: maximum 7 fő Magyarországról, ugyanennyi Erdélyből + 2 fő szakmai vezető
Részvételi díj: 20.000,- Ft/fő, mely tartalmazza a szállás, étkezés és szakmai irányítás költségeit.

Workshop vezető: Balázs Zoltán, a Képzőművészeti Tanszék vezetője
Szakmai igazgató: Patrovits Tamás, az ASIFA Hungary vezetője
Jelentkezési határidő: 2015. február 1.

A tavalyi workshop pillanatképei és az alkotások: https://www.youtube.com/watch?v=YhfYzavcUb0&list=PLGGFehV_cRfsM18U5LHYaxt8H84pK1ni7

Kövesse oldalunkat a Facebookon is!