Hírek

2017. Nov. 30. 11:58

LASSAN TÉLI ÁLOMBA SZENDERÜLÜNK (AZTÁN MAJD JÓTÁLLUNK)

2017 őszén abban a megtiszteltetésben volt része a BuSho publikumnak, hogy újra ellátogatott hozzánk hazánk immáron emblematikus folk-rock-blues-funk-stb. bandája, a Ferenczi György által vezényelt Rackajam! Ebből a csodálatos estéből láthattok egy rövid ízelítőt, melyet követően a csapat, mint a legutóbbi BuSho koncert után ismét Nashville-ben rögzített, ezúttal nem is egy, hanem rögtön 2 albumot a Gryllus Brothers közreműködésével! Köszönjük a hosszú évek óta tartó páratlan zenei élményeket! Amint arról korábbi hírlevelünkben is beszámoltunk Európa, sőt világszerte tartottunk bemutatókat és továbbiak vannak szervezés alatt egészen tavaszig. Itt és most az egyik ilyen prezentáció beszámolóját olvashatjátok, mely tulajdonképpen mindjárt kettő, mert az idei nemzetközi zsűri magyar tagjával, Maly Róbert, Oscar-díjas operatőrrel Jereván után Bukarestben is tiszteletünket tettük!

2017. Nov. 30. 11:05

EUROPE FOR FESTIVALS – FESTIVALS FOR EUROPE

Az EFFE az Európai Fesztivál Szövetség fesztiválminősító programja, amelyben a Magyar Fesztivál Szövetség, mint helyi lebonyolító vesz részt, akinek feladata a hazai zsűri összeállítása, a hazai nevezések segítése és az előszűrés, annak érdekében, hogy a nemzetközi zsűri elé már tényleg csak az arra legérdemesebb fesztiválok kerüljenek. Amint arról korábban nagy örömmel számolhattunk be, az idei minősítésen a BuSho is megkapta a kitűntető oklevelet és az ezzel járó EFFE Label 2017-2018 címkét. A minősítési időszak okleveleinek átadó ünnepségét a Magyar Fesztivál Szövetség százhalombattai szakmai konferenciájának keretében 2017. november 28-án rendezték meg, ahol Gábeli Tamás átvette a kitűntető oklevelet Márta Istvántól, a Szövetésg elnökétől! Köszönjük!

2017. Oct. 31. 10:43

EZ AZ ŐSZ SŰRŰBB, MINT A TISZAI HALÁSZLÉ

Épp hogy nagy sikerrel véget ért a 13. BuSho Rövidfilm Fesztivál, máris a 4 River Film fesztiválon találtuk magunkat a horvátországi Karlovacban és a „Finding Humanity” elnevezésű nemzetközi ifjúsági program előkészítésén, melynek keretében a résztvevő országok fiataljainak emberi jogi tematikában kell majd egy-egy filmalkotást létre hozniuk! Eközben kellett elkezdenünk a fesztivál feldolgozását, lezárását és az elszámolásokat, aztán összeállítani a már szokásosnak nevezhető a bestof filmek válogatását, melyet már nagyon vártak világszerte a magyar Intézetekben (Isztambul, Moszkva, Bukarest, Stuttgart) és nem is maradt el az eredmény.

 

Tovább >>
2017. Sep. 7. 08:36

WELCOME & GOOD BYE – A 13. BUSHO FESZTIVÁL DÍJAI

A múlt hét keddi megnyitót követően, ahol Hammerstein Judit, a Külgazdasági és Külügyminisztérium helyettes államtitkára, a rendezvény fővédnöke, majd pedig Koncz Teréz, filmrendező, a tavalyi nemzetközi zsűri magyar tagja hivatalosan is megnyitotta a fesztivált, szeptember 2-án szombaton este a Puskin mozi nagytermében már ki is osztották a 13. BuSho Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál díjait, a Solide Art által készített gyönyörű szobrocskákat valamint különböző díjfelajánlók egyéb különdíjait. Idén, a beérkezett mintegy ezer alkotás közül 75 rövidfilm szerepelt a versenyprogramban, melyeket a Puskin moziban a nemzetközi zsűrivel közösen tekinthettek meg az érdeklődők, majd az esti ismétlő vetítéseken az Art+ Cinema moziban és a vidéki helyszínen, a soproni Búgócsigában.

Tovább >>
2017. Aug. 10. 11:43

ÖRÖMHÍR!? 13. BUSHO NEMZETKÖZI RÖVIDFILM FESZTIVÁL

2017. augusztus 29. – szeptember 3. Puskin mozi / Art+ Cinema

Fikciós, animációs és kísérleti rövidfilmek a nagyvilágból

Diákzsűri, Nemzetközi zsűri: 3 fődíj / 7 kategóriadíj

2 Médiatanács különdíj a legjobb magyar alkotásoknak!

Az Európai Film Díj Rövidfilm kategória jelöltjei csak a BuSho-n!

Partnerfesztiválok / Workshopok / Koncertek…

Részletek a weboldalon: www.busho.hu

 

Az idén kissé felfrissített előzsűri döntése nyomán a beérkezett közel ezer nevezésből végül 75 rövidfilm versenyezhet a 13. BuSho fesztivál 3 fő- valamint 8 kategória díjáért. A szokás szerint 15 órányi versenyprogramba 17 animációs és 9 kísérleti mellett 49 fikciós alkotás került, a minden blokkban egy hazai alkotástól azonban eltérően ezúttal 17 magyar röviddel a fedélzeten. A nagy számok törvénye nem hazudtolja meg magát sosem, így aztán a nevezési statisztikák során elől végző országokból kerültek legtöbben a versenybe, mely azonban manapság már nem sokat jelent, mert találkoztunk például magyar nevű írrel (Birds and bees, Viktoria Katona, Animation), ugyanígy lengyel svájcival vagy épp francia spanyollal… Persze vannak kivételek, melyek erősítik a szabályt, mármint ha a kevés filmet beküldők között talált gyöngyszemekre gondolunk, mint a Venezuelai Never című alkotás Joe Torres rendezésében, vagy épp a Koreai SimSim, Seunghee Kimtől. És ha már belekezdtünk a csemegézésbe, akkor megemlítenénk még néhányat a versenybe jutott filmek közül, mint a Hamburg Media School legújabb remekét, a Cigarbox Blues-t, vagy az EFA jelölést kapott francia-görög Limbo című rövidet, Konstantina Kotzamanitól.

Tovább >>
2017. Jun. 15. 08:54

A 13. BUSHO VERSENYPROGRAM

Meghozta döntését az idén kissé felfrissített előzsűri –ugyanis egy vadonatúj és egy régi-új taggal bővült a csapat–, akiknek döntése nyomán végül 75 rövidfilm versenyezhet a 13. BuSho fesztivál 3 fő- valamint 8 kategória díjáért. A szokás szerint 15 órányi versenyprogramba 17 animációs és 9 kísérleti mellett 49 fikciós alkotás került, a minden blokkban egy hazai alkotástól azonban eltérően ezúttal 17 magyar röviddel a fedélzeten. A nagy számok törvénye nem hazudtolja meg magát sosem, így aztán a nevezési statisztikák során elől végző országokból kerültek legtöbben a versenybe, mely azonban manapság már nem sokat jelent, mert találkoztunk magyar nevű írrel, ugyanígy lengyel svájcival vagy épp francia spanyollal… Persze vannak kivételek, melyek erősítik a szabályt, mármint ha a kevés filmet beküldők között talált gyöngyszemekre gondolunk, mint egy Venezuelai, Koreai vagy épp a Fehérorosz alkotás. A szelektorok természetesen kommentálták is a látottakat, kezdjük talán a hölgyekkel...

Tovább >>
2017. May. 23. 08:09

13. BUSHO NEVEZÉSI STATISZTIKÁK

A beérkezett filmek újraszámolása után 957 nevezést regisztráltunk hivatalosan, melyet itt tekinthetnek meg az érdeklődők az angol címek ABC sorrendjében, aztán a kategóriánkénti bontásnál már akadtak problémáink, mivel például a short, a student és az art elnevezések nem feltétlenül tudjuk, hogy mit takarnak, és természetesen ezúttal is érkeztek szép számmal nevezések a nem létező dokumentarista és zenei video szekcióba, tehát végül megközelítőleg 100 kísérleti, körülbelül 150 animációs és cirka 700 fikciós nevezés érkezett. Az országonkénti bontás már nem volt ennyire rejtélyes, bár a „Nem meghatározott” az nem tudjuk, hogy melyik földrészen van, de azért többé kevésbé itt a papírforma érvényesült. Az itt található listában lehet csemegézni az egzotikumok között valamint a legtöbb filmet beküldő országokat is felsoroljuk, azaz a magyarok 94 filmmel a dobogón, megelőzvén a 82 rövidet delegáló spanyolokat, a francia és a német nevezések között pedig egyetlen film döntött a 118 alkotást beküldő németek javára, de lehet, hogy ha újraszámolnánk, már más lenne az eredmény, ezért „Egyezzünk ki döntetlenben”.

Tovább >>
2017. May. 23. 08:06

Dolgozik a szűrőcsapat

Amint azt már sokszor elmondtuk korábban, az egész éves szervezőmunka egyik legnehezebb fázisa a beérkezett rövidfilmeket végig nézni, mert amint azt a nevezések számából láthatjátok, ismét több, mint tízszer annyi filmet kaptunk, mint amennyi a versenyprogramba befér! Természetesen mindig több jó film van, mint amennyit be tudunk mutatni, ezért aztán biztosan most is lesz panoráma szekció, melyben a versenyről éppen lemaradt alkotásokat mutatjuk majd be. A szokásos időpontban, azaz a jól bevált március 15-én megkezdte munkáját az előzsűri, melynek összetételében kisebb módosításokat hajtottunk végre szülési szabadság, külföldi tanulmányút és egyéb halaszthatatlan elfoglaltságok miatt! Az állandóságot jelenti számunkra Rimóczi László, író, aki rendre nagyon frappánsan foglalja össze a látottakat: „Még mindig kevesen használják arra a rövidfilmet, amire való: tömörítésre...

Tovább >>
2017. Apr. 25. 10:06

13. BuSho: A nevezés lezárva

Az évek óta jól bevált ritmus szerint a december 1.-I nyitást követően április 15.-én minden platformon egyszerre lezárult a nevezés az idei 13. BuSho Fesztiválra, melyre ugyancsak szokásosnak mondható ezer körüli nevezés érkezett. A beérkezett nevezések fele a Filmfreeway rendszerén keresztül érkezett, ezután a BuSho saját online platformján jött ca. 250 nevezés, a harmadik nagyobb csomagot pedig a Reelporton keresztül küldték az alkotók. A BuSho felületre érkezett nevezésekben tudtok böngészni a weboldalunkon, a részletes statisztikákat pedig az összesítést követően jelezzük majd. A legfontosabb időpontokat felsoroltuk a weboldalon, de továbbra is szeretnénk minden nevezőt megkérni, hogy a különböző levelező rendszerekben működő spamfilterek miatt, aki nevezett, az vésse be magának a június 15-i dátumot, és ha nem kapja meg az értesítőt, akkor is vessen egy pillantást a weboldalunkra, ahol szintén közzé tesszük majd az eredményeket! Most tehát főszerepben az előzsűri, az alkotók pedig szurkoljanak, ha idén szeretnének részt venni a 13. BuSho Nemzetközi Rövidfilm Fesztiválon! Hajrá!

Tovább >>
2017. Apr. 25. 10:03

Európai Fesztivál Szövetség elismerés

Húsvét előtt kaptuk a következő üzenetet az Európai Fesztivál Szövetségtől: Örömmel tudatjuk, hogy a BUDAPESTI RÖVIDFILM FESZTIVÁL elnyerte az EFFE 2017-2018 címet. Mostantól a BuSho része az EFFE fesztiválközösségnek, az Európai Fesztivál Szövetség égisze alatt, melynek tagjai minőségi, művészeti fesztiválok, melyek mind helyi, nemzeti és nemzetközi szinten is hozzáadott értéket tudnak felmutatni. 

NAGYSZERŰ RENDEZVÉNY, KIVÁLÓ KONCEPCIÓ, CSÚCSMINŐSÉGŰ ALTERNATÍV FILM FESZTIVÁL!

A hivatalos eredményhirdetés és díjkiosztó az EFFE találkozóján lesz május 4.-én Wiesbadenben, melyet követően kiküldik majd a sajtóanyagokat is, Üdvözlettel: Az EFA elnöke és a Nemzetközi Zsűri tagjai.

Tovább >>
2017. Apr. 25. 09:34

Az idegen földön

A tavalyi BuSho győztes rövidfilm, a Betonzaj és alkotói beváltották ígéretüket és több egyéb fesztivál meghívás mellett a BuSho által delegálva jutottak el a katalin Reusban megrendezett FEC fesztiválra, Ankarába és a korábban már jelzett Akbank Sanat fesztiválra, Isztambzlba, melyről a rendező, Kocsács istván ezt írta nekünk: „Nagyon izgalmas volt megmutatni a filmet egy teljesen más kultúrájú közegben. Tapasztalni azt, hogy az itthoni látásmód mennyire tud találkozni ezzel a más közeggel. Szerették a filmet és sokat kérdeztek a BuSho-ról is és arról, hogy milyen lehetőségek vannak Magyarországon a rövidfilmek bemutatásában valamint, hogy mennyire nyitott a közönség erre a formátumra. A Kulturális Intézet előtt le a kalappal, Áron és Gábor végig barátságosak, érdeklődők voltak a munkánk iránt és emellett rendkívül szervezett módon zajlott az egész látogatás. Köszönet érte.” A moszkvai Cifra3 magyar filmnapok beszámolóját itt olvashatjátok, a május első hetében következő stuttgarti német-magyar prezentációról pedig következő hírlevelünkben számolunk majd be részletesen!

Tovább >>
2017. Apr. 25. 09:29

Fesztivál szakértőnk új filmje: Ultra!

A 246 km-es Spartathlon futóversenyt mutatja be kreatív dokumentumfilmjében Simonyi Balázs, aki maga is résztvevőként, 2016-ban negyedszerre küzdötte végig az extrém távot. Az HBO Europe és a SpeakEasyProject közös produkciójában készülő, nemzetközi fesztiválsikerekre számító, Ultra című filmet 2017-ben mutatják be Magyarországon, elsőként az HBO-n. A Spartathlon, az egyik leghíresebb ultramaratoni futóverseny, amelyen a versenyzőknek az Athén és Spárta közötti 246 km-es távot legfeljebb 36 óra kell teljesíteniük. Az extrém versenyre tavaly tizennégy magyar futó nevezett, köztük idén negyedszerre indult Simonyi Balázs filmrendező, akinek kreatív dokumentumfilmje erről a különleges futóversenyről szól majd, öt szereplőn keresztül bemutatva a személyes drámákat és motivációkat. A filmet 2017 tavaszán mutatják be az HBO-n és az HBO GO-n. A neves DOK.Incubator programba beválasztott film már elkészülte előtt is több filmfesztiválon kapott az utómunkát támogató díjat. Az Ultra című film előzetese ITT tekinthető meg! A hamarosan országos turnéra induló és moziban is bemutatásra kerülő filmről további információ érhető el a hivatalos honlapon és a Facebook oldalon https://www.facebook.com/ultradocumentary

Tovább >>
2017. Mar. 16. 09:00

Fesztivál Körkép

Eseménydúsra sikeredett az elmúlt időszak a fesztivál világban, miután korábbi BuSho zsűritagunk, Enyedi Ildikó Arany-medvét szelidített Berlinben, Deák Kristóf pedig Oscar-díjat kapott a Mindenki című rövidfilmjéért, sok szeretettel gratulálunk mindkét alkotógárdának, az utóbbi film operatőrét Maly Robit külön üdvözöljük! A közeljövőben pedig márciusban először a tavalyi sikeres Géczy-Hörcher duó prezentációt követően újra az Isztambuli Akbankon a BuSho delegáció, ezúttal Kovács István személyében, aki a Betonzajt fogja képviselni a helyszínen a másik meghívott pedig a tavalyi Diákzsűri által a legjobb BuSho animációnak választott Kopasz Milán Beyond című filmje. A FEC katalán rövidfilm fesztivál versenyprogramjába szintén meghívást kapott a Betonzaj, ezen kívül pedig Ferenczik Áron és Szabó úr! Végül a moszkvai Cifra3 Magyar Filmnapokra pedig Szabó úr mellett Simonyi Balázs Indiánja utazik valamint Oláh Kata: En Passant című filmje, és természetesen valamennyi eseményről beszámolunk majd a következő hírlevelünkben.

Tovább >>
2017. Mar. 16. 08:53

Primanima animációs játszóház

Primanima fesztiválon népszerű gyerekfoglalkozás állandó helyszínt kapott a Budapesttől mindössze 10 percre lévő BABtérben, azaz a Budaörsi Animációs Bázis és Kreatív Térben. A BABtér olyan kulturális és oktatási közösségi tér, ahol az animáció világával ismertetjük meg az érdeklődő gyermekeket, fiatalokat és felnőtteket. A rajztudás fejlesztésével párhuzamosan, a hagyományos, kézműves technikákat ötvözzük a digitális, 2D-3D számítógépes eljárásokkal. Tanfolyamokat szervezünk, filmvetítéseket tartunk, különféle közösségi programokon, rendezvényeken, nemzetközi filmfesztiválok keretében mutatjuk be az animáció sokszínű tudástárát. A Primanima Animációs Játszóház az ország első állandó animációs gyerekműhelye. Az érdeklődő diákok kipróbálhatják az animációs játékokat, megismerkedhetnek az animációs filmkészítés alapjaival, rajzfilmetűdöket, különféle vegyes technikájú animációs filmjeleneteket készíthetnek.  A rajzfilmkészítés mellett bemutatjuk a gyerekeknek a (stop-motion) bábfilmes technikákat, és levetítjük a 2016. évi Primanima fesztivál legsikeresebb gyerekfilmjeit is. Az Animációs Műhely kapuja nyitva áll iskolai csoportok számára minden csütörtökön 9:00 és 12:00 között. Bővebben…

2017. Mar. 16. 08:40

Soproni különdíj

Szeretjük kiosztani a különböző különdíjakat, de különösen szeretjük követni azokat a híreket, melyekből kiderül, hogy hogyan valósulnak meg a BuSho fesztiválon még csak tervezett akciók és a közelmúltban egy ilyen rendezvényről kaptunk hírt Sopronból. A helyi BuSho filmklub csapatának egyik oszlopos tagja, Horváth Zsolt a következőket írta: „Itt jártak nálunk Oláh Katáék Sopronban, szóval sikerült a projekt. Úgy oldottuk meg végül, hogy a filmklubot átraktuk péntekre, így Katáék is hétvégére tudtak jönni, és erre már egy közös filmnézős, beszélgetős programot is meg tudtuk szervezni a Búgócsigában. Remélem jól érezték magukat nálunk, egyúttal szeretném megköszönni a segítséget, meg a lehetőséget, amit kapunk! Talán most elkezdődik egy nem csak filmeket, de filmalkotókat is bemutató vonal itt nálunk, melyben persze nekünk is gyakorlatot kell szereznünk, de az elhatározás már régóta érik, és úgy tűnik, hogy ügyesen előkészítve erre érdeklődés is van…” Aztán a rendező is reagált: „Az En Passant előtt levetítették a régebbi, Születésnap című filmünket is, az a film egyébként sikeresebb volt nemzetközileg, vagyis több fesztiválon volt és több díjat is kapott, aztán beszélgettünk. Kedvesek voltak nagyon…” Ehhez csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy ezek szerint nem véletlenül Sopron az egyetlen megmaradt a korábbi vidéki és határon túli helyszínek közül, mert ők az ékes bizonyítéka annak, hogy egy kis lelkesedéssel valóban le lehet hozni a csillagokat, ha nem is az égről, de Sopronba! Ők voltak azok, akik évekkel ezelőtt önként jelentkeztek az egyik fesztivált követően, hogy már pedig ezt nekünk valamilyen formában el kell vinni Sopronba, mert ott lenne rá igény! És így is lett, nem mint a mesében, hanem megkerestek bennünket, aztán megalakultak, azóta létrehoztak egy civil szervezetet a témában és a következő meghívott pedig májusban Tóth Barnabás! Csak így tovább, köszönjük, gőzerő, hajrá!

Tovább >>
2017. Feb. 6. 23:22

Felfrissült előzsűri

Akik már valaha átestünk ezen a próbán, hosszú évek óta valljuk, hogy a fesztivál szervezés egyik sarkallatos pontja az előzsűri vállát nyomja, még pedig azért mert, hihetetlen energiát és koncentrációt igényel ezer feletti rövidfilmből kiválasztani azt a 15 órányit, melyet aztán a többi zsűri valamint a nagyközönség elé tárhatunk nyugodt szívvel. Így aztán néha cserélődnek is a résztvevők, most éppen szülési szabadságolás vagy külföldi tanulmányút jött közbe, de szerencsére mindig akadnak önként vállalkozók, akik szeretnék magukat kipróbálni. Így került most a fedélzetre egy régi-új BuSho csapattag még pedig Végh Vo(n)zó Zoltán, akinek saját bevallása szerint a mozi a szerelme, a Ghostbusters pedig a legjobb film! Reklámot, reality-t, szappanoperát rendez, és ősi Busho-hívő! Szintén évek óta velünk van már Vajda Bori is, aki jelenleg az ELTE filmművészet- és erőszakos hallgatója, reméljük az előzsűrizés hatására mostantól már látója is lehet majd...

Tovább >>
2017. Feb. 6. 23:20

Oscar-díjra jelölték Deák Kristófot és a Mindenkit

Február 26-án 89. alkalommal osztják ki Hollywoodban az Oscar-díjakat, melyre 2017. január 24-én kedden délután 14 óra 18 perckor kezdték el bejelenteni a 2017-es Oscar-jelöléseket Los Angelesben. A legjobb élő szereplős kisfilm kategória jelöltjeit Az utolsó szamuráj-ban nyújtott alakításáért Oscar-jelölt Ken Watanabe konferálta fel, az öt jelölt egyike Deák Kristóf Mindenki című alkotása lett. Ebben a kategóriában eddig csak egyetlenegyszer kapott magyar film Oscar-jelölést, 53 évvel ezelőtt Szabó István Koncert című vizsgafilmje. A Mindenki rendezője, a 34 éves Deák Kristóf egy interjúban elmondta, hogy amikor az első vetítéseken látta, milyen erős érzelmi hatást vált ki a filmje, tudatosan kezdett el dolgozni a stratégián, ami végül a mai Oscar-jelöléshez vezetett. Szívből gratulálunk és nagyon szurkolunk február végén hogy felül kerekedjen a többi jelöltön ebben a kategóriában:

Ennemis Intérieurs by Sélim Azzazi (France) TRAILER!

La Femme et le TGV by Timo von Gunten (Switzerland) TRAILER!

Silent Nights by Aske Bang (Denmark) TRAILER!

Timecode by Juanjo Giménez (Spain) TRAILER!

Tovább >>
2017. Feb. 6. 23:16

Spot & Poster 2017-ben is.

A korábbi évek sikerei után ismét spot- és plakátversenyt hirdetünk, melynek során a megadott tematikákban 30 másodperces és egyperces rövidfilmeket valamint plakátokat várunk. Mindenki nevezhet ismét kortól, nemtől és vallási hovatartozástól függetlenül, tehát kíváncsiak vagyunk véleményetekre a világ minden szegletéből! A legjobbak valamennyi kategóriában a 11. GomBuSho egy hetes összművészeti nyári workshopon történő térítésmentes részvételt nyerhetnek, melyet idén július 1-8. között tartunk! Valamennyi beküldött alkotást levetítjük és kiállítjuk a 13. BuSho Fesztiválon, 2017. szeptemberében!

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. ÁPRILIS 15.

2017-ben a 13. BuSho kerül megrendezésre, melynek örömére Rimóczi kolléga meg is írta az idei esztendőre vonatkozó inspirációs esszéjét, melyben reméljük, mindenki megtalálja majd a számításait! Fogadjátok! Szeret Etel: A 13. MARADI VÉRTANÚ.

Tovább >>
2016. Nov. 29. 23:07

13. BUSHO NEVEZÉS: NYITVA!

Az éves archívum bezárását követően, december 1-én ismét megkezdődik a nevezés a következő esztendőre, ezúttal immár a 13. BuSho Fesztiválra, természetesen a kor követelményeihez igazodva apróbb módosításokkal a szabályzatban és az online nevezési felületen is. Összességében tehát várjuk a 2016. január 1. után készült 30 percnél rövidebb fikciós, animációs és kísérleti alkotásokat a világ minden tájáról. A frissített saját felület mellett a korábbiakban folyamatosan bővülő egyéb platformokat leredukáltuk a minimumra és kizárólag a reelport valamint a filmfreeway marad a palettán!

A legfontosabb időpontokat pedig felsoroltuk a weboldalon is a következőképpen:

ONLINE NEVEZÉSI PLATFORM NYITÁS: DECEMBER 1.
NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: ÁPRILIS 15.
ELŐZSŰRI HATÁRIDŐ: MÁJUS 15.
VERSENYPROGRAM KIHIRDETÉSE: JÚNIUS 15.
VETÍTÉSI KÓPIÁK BEKÜLDÉSE: JÚLIUS 15.
VENDÉG AKKREDITÁCIÓS HATÁRIDŐ: AUGUSZTUS 1.
SAJTÓ AKKREDITÁCIÓS HATÁRIDŐ: AUGUSZTUS 25.

Szeretnénk minden nevezőt megkérni, hogy a különböző levelező rendszerekben működő spamfilterek miatt, aki nevezett, az vésse be magának a június 15-i dátumot, és ha nem kapja meg az értesítőt, akkor vessen egy pillantást a weboldalunkra, ahol szintén közzé tesszük majd az eredményeket!

Tovább >>

Kövesse oldalunkat a Facebookon is!